Veelgestelde vragen

Aangepaste openingsuren tijdens de zomermaanden:
Ma. - Wo.: 08.00 - 18.00 / Do.: 10.00 - 18.00 / Vr. - Za.: 08.00 - 18.00 / Zo.: 09.00 - 13.00

Wat houdt een nanopolish in?

Nanopolish is een moleculaire film die de laklaag beschermt en meer glans geeft. Elke carrosserie wordt aangevallen door zouten en UV-stralen waardoor zich vuil gaat hechten aan de lak. In het NANOWASH-programma beschermt de nanopolish je lak met een langdurige vuilafstotende film waardoor zure regen minder invloed op de lak krijgt en straatvuil zich minder aan het oppervlak kan hechten. Het resultaat: een wagen die langer schoon blijft!


Wat houdt osmose water in?

Osmose is een complex natuurkundig proces waarbij alle kalken en mineralen uit het water gehaald worden. Sevens carwashes gebruiken osmose water bij het naspoelen waardoor de auto gegarandeerd vlekvrij gedroogd wordt.


Wat houdt wax in?

Door middel van wax wordt er een beschermingslaag op de auto gespoten. Deze wax beschermt de auto ongeveer 2 tot 3 weken voor schadelijke invloeden van buitenaf.


Kan mijn cabrio door de carwash?

Cabrio's kunnen zonder problemen door de carwash. De gebruikte viltborstels zijn zo zacht dat deze het dak niet kunnen beschadigen.


Moet ik de antenne eraf halen?

Antennes moeten gedemonteerd of ingeschoven worden. Wij raden ook aan om flexibele antennes te demonteren.


Is velgenreiniger schadelijk voor de lak?

Nee, de velgenreiniger is niet schadelijk voor de lak en kan geen enkele schade veroorzaken.


Is het schadelijk om bij vriesweer de wagen te laten wassen?

Wij kunnen veilig wassen tot -8°. Moderne wagens hebben zeer goede waterafdichtingen aan deuren en naden waardoor ijsvorming nog nauwelijks voorkomt.